LesAanbod


CrossFit combineert kracht, gymnastiek en uithoudingsvermogen tot één trainingsvorm. Het is niet alleen een lichamelijke prikkel, maar ook mentaal word je uitgedaagd. Je gaat aan de slag met functionele bewegingen op hoge intensiteit, die je ook terugvindt in het dagelijks leven.
 Je neemt deel aan de lessen samen met andere leden waarin plezier in de bewegen centraal staat. De kwaliteit van bewegen staat bij ons voorop en daarom besteden we tijdens de lessen veel aandacht aan jouw houding en techniek.

Onder begeleiding van de coaches van Crossfit Leeuwarden kan je deelnemen aan de volgende lessen in de box:  

DSC05773

Workout of the Day
Geen WOD is hetzelfde! Elke dag bieden we een nieuwe WOD aan die is opgebouwd uit een warming-up, techniekgedeelte en een intensieve workout. 

HYROX
Welkom bij HYROX, de fitnessrevolutie die uithoudingsvermogen en kracht combineert. Onze HYROX lessen bieden een mix van functionele oefeningen en hardlopen, toegankelijk voor atleten van alle niveaus. Onze gecertificeerde coaches, opgeleid door HYROX, begeleiden je door elke sessie en delen hun expertise op het gebied van kracht en uithoudingsvermogen. Ervaar onze groepslessen die geschikt zijn voor elk niveau

Gymnastics 
Van pull-ups tot handstand walks, alle gymnastics movements komen hier in opbouwende drills, voor elk niveau, aan bod.

Fundamentals
Of je nu beginnende sporter bent of al ervaring hebt, in deze lessen leer jij de basisbewegingen van CrossFit te perfectioneren. 

Strength 
In een opbouwende cyclus is krachtopbouw de focus van de les. Jij wordt sterker door aandacht te besteden aan de squat, deadlift en bench met daarbij bijbehorende accessory oefeningen.

Olympisch liften
Het verbeteren van jouw techniek en krachtopbouw in de olympische lifts, zoals de Snatch en Clean & Jerk, staan centraal in deze lessen.

Suffer Saturday & Sunday 
De Suffer Saturday & Sunday zijn trainingen van 2 uur waarin je naast de coaches  met een grotere groep een uitgebreid trainingsprogramma doorloopt. We doen bijvoorbeeld meerdere workouts (in voorbereiding op een competitie) of een uitgebreider liftprogramma en zitten natuurlijk ook altijd nog even na met een lekkere FitAid.  

PowerMama
Je traint samen met andere (aanstaande) moeders in groepsverband om verantwoord kracht en conditie op te bouwen in 8weekse lessencyclus. Daarnaast is er ook een doorlopende PowerMama programma. 

Open Gym
Je hebt enige ervaring in het trainen en traint zelfstandig in de Open Gym in de fitnessruimte. Er zijn coaches beschikbaar om vragen aan te stellen.