Meet the coaches

Yfette loopt dit jaar bij ons stage. Veel van jullie hebben haar ongetwijfeld al gezien en ontmoet afgelopen periode. Ze stelt zich graag nog even aan jullie voor!

Mijn naam is Yfette Holwerda, ik ben 23 jaar jong en woon in een klein dorpje vlakbij Dokkum. Vanaf september ben ik het team van CrossFit Leeuwarden komen versterken als stagiair. Op dit moment zit ik in het tweede leerjaar van de opleiding Sport en Bewegen in Groningen. Naast mijn opleiding ben ik nog werkzaam in de sportschool. Wanneer ik niet bezig ben met werk en/of school, sta ik het liefst zelf te zwoegen in het krachthonk.. Alle conditionele elementen in een workout vind ik het meest uitdagend. Met name burpees vind ik vreselijk. De snatch vind ik een hele leuke movement.

Zoals je misschien wel kunt lezen, haal ik enorm veel plezier uit sporten en het begeleiden van mensen hierin. Ik leer graag en hou ervan om mezelf te ontwikkelen. Ik denk dan ook dat deze organisatie mij hierin mooie kansen kan bieden. Ik verwacht een hele leuke tijd tegemoet te gaan!