Leden aan het Woord #2

Gelske Bosch

Mijn naam is Gelske en ik woon samen met Richard in Blitsaerd. Ik werk 5 dagen per week als onderwijskundige bij de Afûk. Samen met mijn collega’s ontwerp ik Friese lesmethoden en implementeer deze in het onderwijs. Hierbij geef ik leerkrachten advies en begeleiding bij het gebruiken van de lesmaterialen. 

Ik doe nu 4,5 jaar aan CrossFit. Ik zocht een nieuwe sport in Leeuwarden en Tine en Gert-Jan hadden het non-stop over CrossFit dus dat was zeker een proefles waard! Bij de tweede proefles hadden we geluk want we mochten Murph (Wat een uitdaging!) doen en ik ben daarna natuurlijk meteen lid geworden. 

Wanneer we Gelske vragen naar haar leukste CrossFit herinneringen dan weet ze het wel:

PRs halen, Halloween wodjes, gezelligheid tijdens de lessen.

Ze heeft een paar favoriete movements : hang cleans, wallballs, sledge push, double unders, box jumps, zwemmen en hardlopen, maar ook een paar minder favoriete movements: sit ups, echo bike 

De komende tijd wil Gelske meer kracht opbouwen, waarbij we haar zeker gaan ondersteunen en heel hard aanmoedigen!