Leden aan het woord #3

Marloes postma

Mijn naam is Marloes. Ik ben een trotse Fries. Gestudeerd in Wageningen en woon nu in Leeuwarden met mijn 2 katjes. Ik werk bij Royal Koopmans als innovatie technoloog. Fanatiek met alles: het is met een hobby altijd 0 of 100, en met CrossFit dus ook! Ik heb tijdens mijn studie kennis gemaakt met Powerliften en zocht een plek waar ik Olympisch leven kon leren. De moeder van mijn beste vriendin zit ook bij CrossFit Leeuwarden, waar ik altijd hele enthousiaste verhalen van hoorde.

Mijn meest waardevolle herinneringen aan CrossFit zijn de nieuwe vriendschappen! De mensen zijn de hele reden waarom ik zo vaak kom. Heel waardevol.

Mijn minst favoriete movement zijn Devil Presses en ik vind Cleans en Split Jerks meest leuk.

Mijn leukste moment van de laatste tijd is dat ik na een lange knie blessure mijn oude 1 RM Backsquat weer heb behaald en inmiddels flink heb overtroffen. 

De komende tijd ga ik voor mijn eerste ring muscle up! Daarnaast de conditie-interval- uithoudingsvermogen- verbeteren voor de team wedstrijd in april…

We vroegen ons nog af wat Marloes verder kwijt wilde: Ik ben super blij dat ik jullie gevonden heb! CrossFit heeft inmiddels mijn hele leven overgenomen haha.