Welkom bij CrossFit Leeuwarden! Dé CrossFit-box van Leeuwarden waarbij je in een leuke sfeer en onder begeleiding van gecertificeerde CrossFit-trainers toewerkt naar je persoonlijke doelen.

crossfit-leeuwarden-2

De kracht van CrossFit (Leeuwarden)

De afgelopen jaren hebben veel mensen de kracht van CrossFit én onze box ontdekt. Onze ‘community’ is in de loop der jaren flink gegroeid, waardoor we in 2016 onze box hebben verdubbeld. Gelukkig kon dat op de plek waar we al zaten. Hoewel we nu lekker veel ruimte hebben, houden we het aantal inschrijvingen per les bewust op 12. Zo kunnen we de kwaliteit van de trainingen en begeleiding blijven garanderen.

Voor iedereen

CrossFit vormt krachttraining, atletiek en gymnastiek tot één trainingsvorm. Toch hoef je geen geoefend sporter te zijn om te starten met CrossFit. CrossFit is voor iedereen, van jong tot oud. Trainingen doe je weliswaar in groepsverband, maar wel op je eigen niveau door te ‘schalen’ in gewicht, aantal herhalingen en oefenvarianten. Bovendien train je verantwoord onder professionele begeleiding van 1 van onze CrossFit level 1-trainers.

Als één van de weinige boxen heeft CrossFit Leeuwarden een speciale groep voor kinderen en ouderen. Ouderen zijn uiteraard ook welkom tijdens reguliere lessen, maar sporten met leeftijdsgenoten is voor sommigen nog net iets leuker.

2 gratis proeflessen

CrossFit proberen? Vraag nu een gratis proefles aan!